Wellness ophold i Tyskland

Jeg har netop talt med de andre i familien, og nu er det sikkert, vi har fundet det billigste sted til vores wellness ophold i Tyskland. Vi har fået det så billigt, at vi faktisk også får ekstra penge til at opleve Tyskland lidt mere, idet vi ud over wellness opholdet nu har aftalt at skulle se en stor del af Flensborg.

En jeg kender, som er halv tysker, eller faktisk hel tysker, født i Tyskland men bor nu i Danmark, tager tit til Flensborg. Det skulle være ret billigt der. Og ja, han har på sin vis ret, fordi vi har jo fundet et super wellness ophold i Tyskland, Flensborg til en billig pris. Mine forældre ved, hvordan man finde de billige priser – enten får de dem helt ned ved at prutte (altså ikke fysisk prutte på den måde), eller også kan de bare finde det på nettet. De er ikke som andre, der bare nøjes. Niks, mine forældre bliver ved og ved, indtil de har fundet det billigste. De kan somme tider bruger flere timer på at sammenligne priser, bare på småting som tekander. Og gad vide, hvor lang tid de har brugt på at finde frem til det her wellness ophold. Ja, det må guderne vide, jeg tør ikke engang spørge dem, for så siger de sgu sandheden, og jeg griner altid af dem. Det kan de bare ikke lide, men de ved godt, at de er lidt skøre i den forstand. Du kan jo selv se det på denne blog. De elsker at dele deres nyeste fund på nettet – om det er gode tilbud eller tips. Sådan er det bare, og sådan kommer de nok altid til at være, lige så lang tid de kan have en computer ved hånden.

Hovsa. Jeg glemmer nogle gange at skifte afsnit når jeg skrive. Og kommaerne glemmer jeg også. Min far er lige stået op og driller mig bag ryggen. Gå nu væk.. Men ja, vi skal på opholdstur i Tyskland. Det bliver fedt. Min far fortæller mig, at han har bestilt ekstra tid ved spa’en. Nøj, det bliver godt. Jeg ved, at der også er massage og alt muligt andet gejl. Vi har før taget alle sammen på noget wellnessophold ikke så langt væk herfra faktisk, og de var alle pengene værd.. eller det var nu de dem der betalte, så jeg ved egentlig ikke noget. Hehe.

Men nu er det snart sengetid. Det var hyggeligt at få skrevet lidt. Jeg melder nok lige tilbage hertil, når vi har været på vores lille Tysklands tur i weekenden. Det bliver et dejligt ophold, helt sikkert.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.