Vejle Fjord Wellness er det bedste

Vejlefjord er et lækkert sted at tage på en lille ferie. Vi skal jo på vores wellness ophold tur snart, men vi har været i Vejle fjord på wellness ophold og se den skønne natur. Vandet er fantastisk, så det er både wellness og naturoplevelser i een mundfuld.

Vi fik rigtig lækker mad, og behandlingen var super. Massage, spabad og det hele. Efter vi havde fået den store tur med alt det lækre massage og spa, tog vi ud for at se vejle fjord. Wellness kunne vente, for vi ville se det skønne område.

Wellness i Vejlefjord er nok det bedste wellness ophold vi har prøvet, fordi vandet og udsigten er så forbandet flot. Og sjovt at tænke på, at den der hval, som var i nyheder i vistnok midten af året, har været lige der, hvor vi har sat vores fødder i vejle. Altså næsten i hvert fald. Vi oplevede den ikke, men det kunne have været sjovt at se den. Jeg har aldrig set en hval i hele mit liv.

Men tilbage til det wellness og Vejle. Vi tog nemlig også en tur til Kolding for at se Koldinghus. Udsigten var utroligt oppe fra. Man kan faktisk se hele byen oppe fra, og jeg ved ikke, men jeg tror også man kan se noget af Vejle, men vi var ikke sikre da vi stod deroppe. Det er ikke til at sige, når alting er så småt oppefra. Men ja, det var fedt nok at opleve det. Fra Kolding tog vi til Haderslev og Christiansfeldt for at Sønderjylland. Det var også hyggeligt, og vi tog ud og besøgte nogle venner og bekendte, inden vi tog tilbage til Vejle wellness center for at slappe af og blive mødt med god mad efterfølgende. Alt i alt var det en super hyggeligt tur, og med den udsigt, så vil jeg til en hver tid anbefale vejlefjord til andre, der er interesserede i at få den bedste oplevelse med god mad, drikke og masser af massage og andre skønne ting, der beriger krop og sjæl. det er billigt og priserne på det man kan købe derinde er ellers helt i orden.

Spørger du mig, så er det virkelig godt et stedet. Jeg kender andre der har været afsted, og de har bestemt ikke klaget. Det har været super fedt, og hvis du er interesseret i et billigt ophold i Jylland, så er det altså her, det sker. Så er det sagt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.