Virkelig billig USB-pladespiller hos ALDI

Det kunne være så fedt, hvis jeg kunne afspille gamle LP’er igen, men det kræver lige, at jeg anskaffer mig en pladespiller. Normalt kan de findes billigt på loppemarkeder og genbrugsbutikker, men de er ofte støvede og grimme. Jeg kunne godt tænke mig en moderne LP-afspiller, og heldigvis har jeg netop fundet en til en super billig pris.

Annoncer fra Google

USB-pladeafspiller i ALDI

NB! Læs kommentarerne i dette indlæg. Flere melder, at pladeafspilleren fra ALDI er af ekstremt dårlig kvalitet.

Jeg har netop tjekket ALDIs tilbuds, og de har søreme en USB-pladeafspiller på tilbud til en rigtig god pris. 349 kr. Den har funktionsvalg, direkte optagelse til USB-nøgle (hvor fedt er det lige!) og Flash MP3 eller MMC-/SD-kort.

Samtidig kan den afspille i 3 hastigheder (33 1/3, 45, 78 rpm, og ja, selvfølgelig afspiller den alle slags vinylplader.

Der er 3 års garanti på pladespilleren.

Jeg overvejer stærkt at købe den. Jeg kan rigtig godt lide konceptet med at bruge USB til en masse forskellige ting. Jeg oplader bl.a. min mobiltelefon via USB, og har set en masse spændende gadgets, der kunne være sjove at bruge i denne forbindelse.

Lad mig høre fra dig, hvis du skulle have afprøvet den fra ALDI eller hvis du kender andre afspillere til en billig pris.

På forhånd tak! :)

Annoncer fra Google

 1. Jeg har fået en i julegave og den afleverede jeg søreme igen, for den virkede slet ikke. Muligvis var det en mandags udgave, – men lidt ærgeligt, at den jeg havde fået hjem ikke virkede.

  Kommentar af Risa — dec 2010

 2. Øv, det var da ærgeligt. Var det den fra ALDI?

  Kommentar af Jan, redaktør — dec 2010

 3. Ja, det var den fra ALDI. Har lige fået en anden hjem fra FØTEX og fik den installeret på pc, men så var svingarmen for let, så pick-upen hakkede hen over pladen, – så røg den også retur til forretningen. Så jeg må lede videre… ;-)

  Kommentar af Risa — dec 2010

 4. Sikke noget l*rt :P

  Du må meget gerne skrive her igen, når du har fundet en, der virker.

  Held og lykke! :)

  Kommentar af Jan, redaktør — dec 2010

 5. Fik en usb-pladespiller fra Aldi i julegave. Der var simpelthen så meget støj fra pickup’en og armen, at der var mere støj end musik på sd-kortet.

  Kommentar af jari — jan 2011

 6. Hej Jari

  Tak for din kommentar! :) Det lyder jo helt forfærdeligt, at den skulle være af så dårlig kvalitet. Puha …

  Kommentar af Jan, redaktør — jan 2011

 7. Hej

  Det lyder som om I har været rigtig uheldige med jeres køb. Vi har fået en ny en i MEDIONshop som indtil videre kun har været solgt i Tyskland. Det kan være den er lidt bedre.

  Se her: http://www.medion.com/dk/electronics/prod/MEDION®+USB+Pladespiller+E69080+(MD+82821)/50035453

  dbh

  Thomas
  MEDION

  Kommentar af Thomas — maj 2011

Skriv en kommentar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.