Guide til at finde udsalg i Århus

Udsalg er der masser af i Århus. Og du behøver ikke engang at lede efter dem. Jeg har boet tæt på Århus i et års tid nu, og hvis du spørger mig, så er det nærmest en udsalgsby (hvis det ord overhovedet findes). Jo-jo, i alle byer finder du selvfølgelig udsalg og tilbud – men jeg vil nu mene, at Århus har lidt mere end alle andre byer.

Skal du på rigtig udsalg i Århus, så vil jeg give dig følgende råd:

  • Tag til Open by Night i Århus (hold øje med lokalaviserne eller aoa.dk/byliv) – Butikkerne holder åbent til kl. 24, og du finder nærmest ikke andet end udsalg. I år købte jeg selv et par pæne sko til halv pris. Og halv pris – eller mere – finder du let på mange varer lige netop denne dag.
  • Kom til Århus Festuge – Udsalg i Århus som aldrig før. Her finder du uden tvivl en masse lækre sager til nærmest ingen penge, da butiksejerne godt ved, at folk er mere købsvillige, hvis der er fest i gaden.
  • Tjek Salling – Jeg skal indrømme, at jeg elsker Salling. Det er et af de fedeste indkøbscentre i Danmark. Salling holder kæmpeudsalg flere gange om året. Det er helt sikkert værd at holde øje med lokalaviserne for at finde ud af, hvornår det sker.

Giv et tip om aktuelle Aarhus-udsalg

Er der udsalg i Salling, eller er der et rigtig stort lagersalg på vej, så giv endelig lyd fra dig. Det kan være udsalg på alt lige fra en lækker cykel til ski :) Skriv, og del med læserne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.