Kategoriarkiv: Biler

Sneskovl til bilen – Tilbud, udsalg og billige priser

Ja jeg var lige ved at skrive sneskov, men det er der vist ikke noget, der hedder. Hehe. Men jeg kigger – allerede nu – efter en sneskovl til bil, da det jo er godt at kigge i god tid. Det er i disse dage, der kan findes gode tilbud og udsalg til billige priser på den slags.

Thansen plejer at have nogle gode tilbud, og det er da også der, jeg kigger lige nu. Deres online shop er dog lidt forældet, synes jeg, men det går lige. Jeg kigger også efter mærket Rawling (mener jeg det hedder), da det skulle være det foretrukne mærke for mange, når det kommer til sneskovl til bilen.

Måske kan du hjælpe med at finde tilbud på sneskovle til bilen? Hvor er de billige priser og udsalg på en sneskovl til en bil?

Har du forstand på den slags (jeg tror, de fleste har mere forstand på det end mig), så hører jeg gerne fra dig, da det er noget, der interesserer mig.

Jeg vil gerne købe noget allerede nu, da det er min overbevisning, at der lige nu er super tilbud og de gode nedsatte priser. Måske man skulle købe noget brugt, men kan det betale sig, og hvor lang levetid kan man regne med, at sådan en sneskovl til bilen egentlig har?

Som du kan læse dig til, er jeg ikke så “knøw” (eller hvordan det nu staves), når det kommer til dette emne, så al hjælp er velkommen.

Men ellers så tager jeg bare Thansen, da man jo altid kan stole på deres tilbud :)

Hej-hej …

Billån – Beregning af lån til bil

Billån og beregning i 2012, 2013, 2014 og alle år fremover vil altid være nogenlunde det samme. Og det er der en simpel grund til, som du kan læse nærmere om i denne korte artikel.

En billån-beregner kan findes forskellige steder, og den, du ikke bør kigge på, er den hos en bilforhandler. For her får du altså ikke det bedste lån til bilen.

Og hvorfor nu det, spørger du måske? Sagen er simpel og det er den fordi, at en bilforhandler altid gerne vil tjene lidt ekstra penge på dig. Og sådan er det i 2012 og alle år fremover – også i 2013, 2014 og 2015, og skal jeg blive ved? Det undrer mig lidt, hvis ikke du har forstået det helt nu :P

Men det har du!

Billån-beregning bør forblive i banken, men der er en lille fordel ved bilforhandleren

Beregn dit billån i banken, for her får du den billigste rente. Sådan er det bare. Så brug din bank, tag en god snak med din bankrådgiver, og så giver han dig – hvis du har økonomien nogenlunde i orden – et fint lån til bil, som du kan afdrage relativt billigt på hver måned det næste stykke tid.

Og fordelen ved bilforhandleren er så?

Jeg tør næsten ikke kalde det for en fordel, men hvis du beregner dit lån ved en forhandler af biler og også vælger at købe på stedet, så kan du måske prutte prisen lidt ned. Jeg siger ikke, det er sikkert, at du kan få prisen ned – men muligheden er der altid, for bilforhandleren er en sælger, som skal sælge sin vare, og presser du ham lidt, kan du måske få den billigere.

Men du skal selvfølgelig stille det op mod det lån, som bliver beregnet i banken. Hvad er billigst, skal du spørge dig selv – og IKKE hvad er hurtigst. I hvert fald er det mit tip, hvis du selvfølgelig forstår det og kan gøre det på den måde. Måske står du i RKI, og så er der lidt andre boller på suppen.

Din mening

Har du en mening omkring dette, er du velkommen til at lægge en lille kommentar. Det kan jo være, jeg tager helt fejl, og så skal du ikke lægge fingre i mellem det. Jeg vil meget gerne høre, hvad andre har at sige, så jeg måske også kan blive lidt klogere.

Finansiering af bil – brugt eller ny via bank eller bilforhandler billigst

Finansiering af bil kan ske på flere måder. Her i artiklen kigger vi på, hvad der er den billigste finansiering af bil – brugt eller helt ny bil.

Der er to muligheder, hvis du skal have finansieret en auto. Men det kommer også an på, om du vil have en splinterny eller brugt.

Finansering af brugt bil eller ny?

Lad det være sagt, at det selvfølgelig er nemmest at få et lån, hvis det er et brugtbillån. I hvert fald for det meste, da det er den billigste valgmulighed, men det kommer naturligvis også an på selve bilen. Er det en dyr bil, som er lidt brugt og alligevel ikke er særligt billig i forhold til din økonomiske situation, er det jo det samme som at låne til en ny, der ikke er af et så dyrt mærke. Måske.

Så et indledende råd er, at du skal tænke dig godt om, når du står overfor valget mellem brugt og ny. En brugt kan være den billige løsning her og nu, men på sigt kan det blive en dyr investering, hvis den er alt for gammel og kræver mange reparationer. En ny kan være en dyrere førstegangsinvestering, men måske er du bedre stillet i fremtiden, fordi den ikke kræver så meget reparation.

Det er en balancegang, og det er svært at vide, hvad der er bedst.

Finansiering af bil – Bank eller bilforhandler?

Og nu til mulighederne:

Finansiering af bil via banken

Du vil opleve, at banken som regel er den billigste løsning, ganske enkelt, fordi de kan tilbyde den laveste rente. Ulempen kan være, at lånet måske ikke slår igennem, eller at det kan tage lang tid for lånet at slå igennem. Altså kan du risikere at vente i længere tid, hvis du skal have bilfinansiering via din bank.

Finansiering bil via forhandler

Dette vil typisk være den lidt dyrere løsning, men fordelen er, at lånet/finansieringen af bilen typisk kan træde i kraft hurtigere. Det vil sige, at du kan få din bil hurtigere, men så skal du også regne med at betale mere i længden. Og dette er en særlig fordel, ved jeg nu ikke, men sådan kan det være.

Den anden fordel kan være, at du har med en sælger at gøre, og har du noget sælgerblod i dig selv, så kan du forsøge at prutte om prisen. Du kan i hvert fald forhandle om prisen i højere grad end hos banken, som måske er lidt mere “kold” på dette område. Her handler det selvfølgelig om dine evner til at forhandle priser.

Finansiering af bil trods RKI

Her er lige en sidste ting, som jeg faktisk ikke vil komme ind på, fordi jeg ikke ved noget om det. Men jeg vil tro, at det kan lade sig gøre at få et billån trods RKI, da man jo generelt godt kan tage et lån trods RKI hos visse banker og låneinstitutter. Mon ikke det også kan lade sig gøre via en bilforhandler.

Hvis du ved mere om ovenstående, må du gerne lægge en kommentar. Det er ikke noget, jeg personligt er interesseret i, men måske læserne herinde gerne vil blive oplyst.

Dit input i forhold til finansiering af bil

Grunden til, at jeg skriver dette indlæg, er fordi, jeg ikke selv har en vil, men gerne vil købe en – muligvis i dette år. Jeg har derfor undersøgt tingene lidt i forhold til bilfinansiering og lån, og det, jeg har skrevet i artiklen, er altså det, jeg er kommet frem til af lånemuligheder og muligheder generelt for at få finansiering til en bil.

Jeg er ikke sikker på, om alt dette er korrekt. Jeg kan kun stole på de ting, jeg selv har fået fortalt af en finansøkonom. Og jeg tror da, at hun har ret i forhold til det meste.

Men har du andet input i forhold til dette, vil jeg meget gerne høre fra dig. Det ville jeg faktisk sætte stor pris på.

Billig bilforsikring for unge og studerende

Den gode forsikring for unge er svær at finde. Grunden til dette er, at man netop som nystartet billist ikke har den goodwill hos forsikringsselskaberne som var man erfaren billist. Derudover skal du indtænke bilens type, da typisk store og dyre biler også koster mere at forsikre.

De unge har det svært, når der skal findes en bilforsikring, som er til at betale. Som studerende har du ikke mange penge, og derfor gælder det om at finde de billigste bilforsikringer, som de forskellige forsikringsselskaber udbyder.

Problemet, når du er ung

Problemet består i, at når du som ung køber din første bil, så bilforsikringen også utroligt dyr, fordi du netop lige har modtaget dit kørekort. Du anses for at være uerfaren, og derfor koster en forsikring meget mere, fordi der angiveligt skulle være større chance for, at du påtager skader på dig selv, din bil eller andre.

En række tips

Hvis du vil betale så lidt som muligt, skal du undgå dyre biler. Vælg en billig bil, som du har råd til at betale. Er du studerende, så er det også sund fornuft – for ikke nok med, at du skal betale for at være forsikret, så koster vægtafgift og andre ting også rigtig meget. Skal du til at starte med at køre, så køb noget, der ikke koster en bondegård, for det vil hjælpe dig økonomisk i mange henseende.

Læs også Bilforsikring: Pris for unge.