Øresundsbroen: Priser 2012 – Rejs billigst her

Skal du over Øresunds og vil finde de billigste Øresundsbroen-priser, så er du kommet til det rette sted. Der bliver med jævne mellemrum kørt med fordelagtige rabatter, der gør, at du kan spare penge.

Her finder du de samtlige Øresundsbroen-priser, så du kan se, hvad du skal betale, når du skal rejse med bropas over Øresund. Du kan se alle Øresundsbroen-priser på Oresundsbron.dk her – og skal du have priserne for 2012, så kan du se dem lige her

Priser for, når du skal rejse over Øresundsbroen, varierer meget, og derfor er det bedst at få en overskuelig prisliste med alle priserne. Uanset, om du skal have en kontantbillet, bropas, skal købe et 10-turs-kort, eller er interesseret i ØreundsPendleren eller måske ØresundsBusiness, så er du kommet til det rette sted.

[STARRATER]

Jeg har selv rejst over broen nogle få gange, og må sige, at det er en fin oplevelse. En enkelt gang har jeg gjort det i bil, og så ellers med tog, hvor jeg skulle besøge min ven Gorm, som bor i Sverige, Malmö. Udsigten er rigtig flot, og rejsen var behagelig, så jeg skal klart rejse over Øresund igen på et tidspunkt. Dog er min ven midlertidigt flyttet, men jeg har en anden ven, som så bor i Landskrona. Men skal jeg dérhen, bliver det nok med bil, for så bliver rejsen hurtigere. Og så skal jeg huske at kigge ind på Oresundsbron.dk og se på Øresundsbro-priser, når det kommer på tale.

God fornøjelse med din egen tur. Personligt glæder jeg mig rigtig meget, når jeg selv skal en tur til Sverige næste gang. Men det bliver nok først i det nye år, når der er flere penge i kassen :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.