Last minute-rejser all inclusive – Billige rejser her og nu for alle, der vil af sted snart, billigst og med alt inkluderet

Er du den impulsive type og gerne vil ud at rejse billigt, hvor alt – hotel, mad og drikkevarer – er på plads, er last minute-rejser all inclusive præcis det, du søger efter. Fordelen er, at du kan spare mange penge på som regel både flybillet og hotel, men du skal selvfølgelig være hurtigt ude og være klar på at pakke kufferten inden for meget kort tid. Er du klar på det, så er last minute-rejser all inclusive det perfekte valg.

Se de bedste afbudsrejser all inclusive i 2012 – kom hurtigt af sted!

Se tilbud hos Apollo Rejser

Apollo har vundet “Bedst i Test 2012“-prisen af BilligeAfbudsrejser.com

De mange fordele

  1. Kom af sted til en væsentligt billigere pris, fordi det er last minute
  2. Fede destinationer, bl.a. Spanien, Grækenland, Tyrkiet
  3. Nyd ferien uden at stresse over at skulle finde en restuarant – det hele er all inclusive
  4. Fuld fokus på alle typer rejsende – også børnefamilier

Bestil billigt i dag og kom af sted allerede snart og nyd den perfekte ferie med alt inklusive!

Se tilbud hos Apollo RejserSe tilbud hos Apollo Rejser

Jeg har aldrig været den impulsive type – specielt ikke, når det gælder rejser. Det kunne jeg dog godt tænke mig at lave om på i dette år, men tiden og pengene skal også gå op i en højere enhed for, at det kan lade sig gøre at tage på en hurtig charterrejse.

Jeg er flere gange blevet tilbud en rejse her og nu, blandt andet på et lille mini-krydstogt. Men jeg har bare ikke haft hverken tid eller lyst. Det er ikke i alle perioder, man lige kan eller har lyst til at tage væk – også selvom, det måske kunne være godt for en.

Er du selv så impulsiv, at du har købt last minute-rejser all inclusive eller kun selve flybilletten, og taget af sted for en kortere periode for at slappe af? I så fald, hvor fandt du din rejse henne? Jeg har selv kigget på lastminute.com, som af hvad jeg kan se, er de eneste, der direkte reklamerer med all inclusive last minute-rejser. Men mon ikke, der er flere udbydere?

Kender du nogle gode steder, må du meget gerne lægge en kommentar herom. Det ville jeg sætte meget stor pris på :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.