Kalender 2012 og 2013 med helligdage og uger online – Gratis eller køb

På denne side tager vi et hurtigt kig på, hvor du enten kan købe en 2012- og 2013-kalender med helligdage billigt eller finde en 2012-/2013-kalender med helligdage online og gratis, evt. til at printe ud.

Køb 2012-kalender og 2013

Har du søgt på: køb kalender 2013 med helligdage (eller 2013) eller køb kalender med ugedage – eller søger du en med begge dele, så er du kommet til det rette sted. Vi har fundet en sort A5-spiralkalender med helligdage og ugedage til kun 55 kr. inkl. moms hos Kalenderbutik.dk. Tjek også de andre kalendere inde på siden. De har et stort udvalg, og der står udførligt, hvad hver enkelt kalender indeholder.

Gratis kalender online på nettet

Vil du have en gratis 2013- eller 2012 kalender online eller til at printe ud og hænge op på køleskabet eller væggen derhjemme, så har vi her fundet en inde på tilb.dk. Den er rigtig godt lavet og indeholder både nationale helligdage samt ugenumre.

Er du interesseret i en rigtig online-kalender, som du kan bruge alle steder med internet og endda på din smartphone, så vil vi foreslå den fra Google.

Har du andre bud, vil vi meget gerne høre fra dig. Du er altid velkommen til at skrive en kommentar her nederst på siden. Det ville vi sætte stor pris på. På forhånd tak.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.