Indvendige døre med glas – Køb en billig indvendig dør i glas her

Det er utrolig stilrent med indvendige døre med glas i hjemmet. Det pynter virkelig meget, og der er også den fordel, at man kan se ind i det andet værelse, som døren er lukket. Det kan selvfølgelig også være en ulempe, hvis man hellere vil have lidt privatliv – medmindre de indvendige døre har glas, der ikke er helt gennemsigtigt.

Hos os har vi ganske normale, indvendige døre, uden glas. De er lavet i træ – så det er jo meget klassisk stil, vi kører. Men der er et eller andet virkelig lækkert over glasdøre indendørs – jeg kunne dog nok ikke holde det ud, hvis der var glasdøre til alle værelser, for jeg vil da også gerne have mit privatsfære :) Er der en aggressiv person i boligen, er det nok heller ikke en fantastisk god ide at have en eneste indvendig dør i glas. Så skal der nok blive baldret noget glas, hvis der bliver smækket med døren :)

Engang i den nærmeste fremtid, når vi får et flot hus, vil jeg dog helt sikkert gå efter at få lavet indvendige glasdøre til nogle af rummene. Det kunne også være fedt med kæmpe glasvinduer, hvor man virkelig kan få udsigt til haven og den store, men billige swimmingpool, som vi også engang skal have. Det skal nok koste nogle klejner, men sådan er det jo.

Billige glasdøre til indvendig brug

Er du interesseret i at spare penge – faktisk rigtig mange – så vil jeg anbefale dig at tage et kig ind hos Genbyg.dk, hvor du kan finde billige, brugte ting til hjemmet. Her kan du altså spare rigtig meget på døre og andre ting til din bolig. OnlineTrælasten har også nogle super-gode priser, og det er ikke engang brugt det, de sælger. Her kan du få det hele. De har nogle virkelig billige tilbud på døre med hærdet, klart glas, som jeg helt klart synes, du skal tjekke ud.

Dine erfaringer

Har du opsnuset et godt tilbud eller kender du et sted, der tilbyder gode priser på glasdøre, så skriv endelig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.