Hundeskove på Fyn

Jeg har manglet en side, hvor jeg kunne få et godt overblik over danske hundeskove, og derfor har jeg taget mig tid til at oprette denne komplette liste med alle hundeskove på Fyn og alle hundeskove i Danmark.

Er du i øvrigt interesseret i meget billige hundeartikler af den højeste kvalitet, kan jeg varmt anbefale PetDreams.dk :)

Liste med alle skove for hunde på Fyn

 • Ejby – Vestermoseskoven
 • Odense – Kirkendrup Skov
 • Ringe – Espe Skov

Skal der flere på listen?

Vær med til at kontribuere. Kan det virkelig passe, at der ikke er flere skove på Fyn? Hvis du kender nogle, må du hjertens gerne lægge en hurtig kommentar nederst på siden her. Dér har du mulighed for at give dit besyv med, og det gøres meget nemt og lynhurtigt. Det kræver blot, at du lige indtaster dit navn og en e-mail-adresse (sikkerhed for at undgå spam). Lad os sammen gøre listen komplet, så alle kan drage nytte af den :)

Flere hundeskove

Et udvalgt tip til din hund

Har din hund taget lidt for meget på? Ofte drejer det sig om kosten. Måske får den bare for meget af det gode? Vi ved jo alle, at hunde (specielt labradorhunde) elsker mad, og nogle gange kan det være svært ikke at give en masse ekstra godbidder. Hvis ikke den får for meget foder, kan det være, at den ikke motionerer nok? Nogle hunderacer kræver mere motion end andre; måske er din af sådan race? Hvis den får nok motion og hvis den spiser det, den skal, kan svaret meget vel ligge i den type hundefoder, den får. Hunden kan ikke tåle hvad som helst, og her er ikke et sted, man bør spare. Mange kan stå inde for BARF-foder, men måske kan det også være en løsning at give noget slankefoder til hunde.

12 tanker om "Hundeskove på Fyn"

 1. Sarah

  Der er skam en del hundeskove på fyn:

  Faaborg – Sollerup hundeskov
  Odense – Kattebjerg hundeskov, hundeskoven ved Elmelund og Lolas lund i Hedvigslundskoven.
  Nr. Lyndelse – Skullerodsholm
  Boltinge – Ringeskov
  Nyborg – Christianslund Skov, Borgmesterskoven og Reizelskoven
  Feddet ved Brydegård (mellem Ebberup og Helnæs)
  Vestermoseskoven ved Ejby
  Der er også Vestrevænge ved Lohals på Langeland
  Det er dog ikke dem alle der er indhegnet.
  venlig hilsen Sarah

 2. Jan Forfatter

  Hej Sarah

  Tusind tak! :) Jeg vil først sørge for at undersøge hvilke der er med/uden indhegning og derefter føje dem til listen i alfabetisk rækkefølge, så det bliver overskueligt.

  Det er vigtigt for mig, at der tydeligt står, om den pågældende hundeskov er med eller uden indhegning.

  Har du selv erfaringer med hundeskove uden indhegning?

  Vh. Jan

 3. Poul Fredskilde

  hej
  Jeg er flittig bruger af hundeskoven
  i Lohals på Langeland.Skoven er ikke indhegnet, men det fungerer fint med mine 2 Labradorer. Jeg kan absolut anbefale skoven, der er en løvskov.
  v.h.
  poul

 4. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Poul

  Tak for brugbar information :) Og dejligt at høre, du også har labrador – lige som jeg selv. Det er sgu en herlig race!

 5. louise

  hej :o )

  ville høre om nogle af jer evt. havde adresse/gps kordinater man kunne bruge, til hundeskovene på fyn??? meget gerne ved Ejby.

  vi køre ofte mellem jylland og sjælland, og synes det kunne være rart at holde ind et sted hvor vores hund kunne løbe frit og brænde lidt krudt af ;o)men vi er ikke så kendte på fyn, så det ville være en stor hjælp med specifikke kordinater ;o)

 6. Susanne

  Hej, der er også en indhegnet hundeskov i Allesø lidt uden for Odense. Træerne er godt nok stadig lidt små, men mine hunde, en lille bitte Jack Russel tæve og min Parson Russel hanhund elsker at fræse rundt derude og møde de andre hunde.

  Hilsen Susanne

 7. Jørn Nielsen

  Navn: Kattebjerg Hundeskov
  Adresse: Søhusvej 203, 5270 Odense, Denmark
  GPS: Bredde: 55.4455566, Længde: 10.3279333

  Hundeskov er så meget sagt. Træer stadig små, men en pragtfuld indhegnet stor hundeskov.
  Det er tidligere landbrugsjord, som i 2006 blev stillet til rådighed som hundeskov. Hundeskoven er beliggende ud til Søhusvej, og der P-plads lige overfor nr. 208.

 8. Søren

  Prøv at besøge hundeskovene.dk – der er MANGE hundeskove.

  På min TomTom kunne jeg desuden (ved hjælp af TomTom Home) finde en dansk samling af interessepunkter lavet af en venlig bruger som indeholder alle(?) hundeskove i Danmark. Så er det bare at navigere til nærmeste hundeskov uanset hvor man er!!

  Søren

 9. helle

  Hej jeg har 4 newfoundlænderhunde som jeg træner med i vand og i hundeskove,så et minus med nogle hundeskove er at der er søer eller “vandhuller,da jeg må holde exstra øje med mine newffer,da de ynder at “stryge” afsted til vand.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.