Havekrukker (frostsikre) – Hvor køber man en frostsikker havekrukke til haven?

Jeg har ledt og ledt efter frostsikre havekrukker til have, men må indrømme, at løbet er kørt. Jeg kan ikke finde noget. Det eneste, jeg har fundet, er nogle oplysninger om Barholt-krukker, som skulle være 100 % frostsikre. Siden, jeg har fundet dette på, kan du se her. Men hvor man køber disse krukker, ved jeg ikke. Kan du hjælpe mig?

Annoncer fra Google

Vi har ganske vist ikke en rigtig have – kun en, som vi deler med andre. De andre bruger den dog ikke, og vi kan godt lide at pynte lidt op. Dette havde vi tænkt os at gøre med et par frostsikre havekrukker.

Det har før lykkedes mig at få hjælp ved at spørge herinde, så nu prøver jeg lykken igen.

Kender du et sted, hvor man kan købe havekrukker, der er frostsikre og gerne til haven, så må du meget gerne bruge et par sekunder herinde på at skrive en hurtig kommentar. Det ville jeg sætte stor pris på.

På forhånd tak
/Jan

Annoncer fra Google

 1. Der kan købes eksklusive Krukker Online i glasfiber med 100% frostgaranti. Tjek dem selv ud.

  Kommentar af Havekrukker — apr 2011

 2. Hov – det rigtige link kommer her Frostsikre Krukker Online

  Kommentar af Havekrukker — apr 2011

 3. Hej Jan
  Ang. frost sikre krukker, så er det super svært med garantier. Men se de skønne krukker på http://www.diagonalstraede.dk og se under info ang. vedligehold.
  hilsen Rikke

  Kommentar af Rikke — apr 2011

 4. Her er der også lidt inspiration at hente http://somo-art.dk/articles/grandelight-lechuza-1/

  Kommentar af Havekrukker — maj 2011

 5. Frostsikre havekrukker kan du finde i store stil hos brugskunst webshoppen Villamin.dk. De har alle mulige slags krukker. De har mange frostsikre havekrukker i alle slags materialer. De har desuden også en masse andre spændende ting så som hængestole til haven og rigtig meget anden lækker brugskunst. Men de har havekrukker, hvor der er hul i bunden med bundprop og nogle hvor man selv skal bore hul i bunden. De har også lette havekrukker i glasfiber og mere tunge krukker i beton og keramik http://www.villamin.dk/Outdoor/Havekrukker.html

  Kommentar af Anja Nielsen — maj 2012

Skriv en kommentar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.