Brugt butiksinventar finder du her

Der er rigtig mange gode ting ved at undlade at købe nyt butiksinventar. Den mest åbenlyse grund til at købe brugt butiksinventar er, at du kan spare rigtig mange penge.

Det er i sandhed en guldgrube af penge, du kan spare, hvis du vælger at købe brugt. Sådan er det bare. Du kan få meget mere for dine dyrebare penge, hvis du handler i en genbrugsbutik eller et loppemarked, men du skal også passe på.

Brugt er ikke altid godt

Desværre får du ikke kvittering med, hvis du køber brugte varer – så der er dermed ikke nogen garanti for, at den vare, du køber, holder. Sådan er det nu engang. Køber du eksempelvis en gammel lampe, er det derfor vigtigt, at du også lige får den tjekket, inden køb. Med borde og stole, en brugt butiksdisk og møbler i det hele taget, er det en anden sag. Det er mere de elektroniske ting, du skal passe på med – det kan for eksempel være kasseapparater og deslige. Dog kommer det hele også an på, hvilken butik, det drejer sig om: Skal du have bager-butiksinventar, er det svært at finde noget brugt.

Billigt, brugt butiksinventar online

Som nævnt er kræmmermarkeder et godt sted at starte – eller genbrug. Skal du se, om der er noget på nettet, er dba.dk en klassiker. Brugt.dk er også en god side, hvor du kan finde en masse. Har du andre forslag, må du meget gerne skrive herunder i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.