Billig overnatning Århus

Vi bor ikke så langt fra Århus, så egentlig var det unødvendigt det vi gjorde dengang, men vi fandt et super billigt sted til overnatning i Århus. Det var bare et godt tilbud på overnatning. Århus er en fantastisk by skal jeg forresten hilse at sige.

Der findes en del hoteller og steder, hvor man kan overnatte i Aarhus by, men det skulle for vores vedkommende gå rigtig hurtigt, og vi havde egentlig ikke så mange penge på lommen. Dankortet havde min mand glemt, og jeg havde overtræk. Men det lykkedes os at finde et super sted, hvor man vist roligt kan kalde det for billig overnatning. Århus fik vi også oplevet i stor stil bagefter, men turen gik alligevel hurtigt hjem, for vi skulle jo på arbejde.

Træls er det, når de gode oplevelser bliver ødelagt. Næste gang vi besøger byen, skal vi helt sikker kigge lidt mere rundt. Men som nævnt var det egentlig dumt, at vi bruge grunker på det (som vi kalder det for hjemme) altså penge, for vi kunne sagtens have taget turen hjem i bil, men klokken var mange og vi blev nødsaget til at alligevel at få noget søvn, og Århus’ billige overnatning var ikke til at stå for.

Jeg skal snart til at pakke madpakke, for Jens og jeg skal på en lille picknick tur – aner ikke hvordan det stavet. Det skal nok blive sjovt, men han skal også med vores datter ud til byen har han fortalt, så det bliver nok alliegvel en kort fornøjelse.

Men ja, er der alligevel en der læser med, så kan det anbefales at tage en overnatning i Aarhus hvis man alligevel er det vel at mærke. Der var mange udlændinge dengang vi var der, men det var fordi der var noget konference for forretningsfolk. Jeg er ikke sikker. Alt i alt er det godt, og man får i hvert fald sin søvn. Dejligt. Ro er jo vigtigt. Jeg fik for eksempel ikke min søvn i nat – altså jeg fik da et par timer – men ikke nok, og nu er jeg fuldstændig overtræt. Ved ikke om andre også har det sådan, men det har jeg.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.