Æbleskivepande – Til induktion, med støbejern på tilbud

Der er intet som at sidde og hygge sig foran fladskærms-tv’et med en god omgang æbleskiver med sukker, syltetøj og hele svineriet. Hvis der skal laves nogle gode æbleskiver, der er meget bedre end dem, du kan købe i fryseposer i supermarkederne, skal du have en rigtig æbleskivepande – til induktion, eller med støbejern. Der findes altid gode tilbud på æbleskivepander derude – så det er bare med at komme afsted.

Politiken har lavet en test af en æbleskivepande i smedejern, som jeg er på udkig efter. Det er jo trods alt jul – eller julen er i hvert fald lige rundt om hjørnet – og er der noget, jeg elsker, så er det julehygge.

Æbleskivepande-tilbud fra Kunst og Køkkentøj

Jeg undrer mig lidt over, at Politiken har givet æbleskivepanden 2 ud af 6, hvorimod læserne har givet 6 ud af 6. Okay – jeg kan så se, at det kun er 2 læsere, der har stemt – så man skal nok ikke lægge for meget i det. Panden er i hvert fald angivet til en fin pris: 347 kr. (underlig pris i øvrigt). Er der en læser derude, der kan anbefale den, er der et kommentarfelt nederst på siden. Vi er meget prisbevidste her i huset – så vi skal have noget for vores dyrebare kroner :)

Hov. Jeg har lige set, at der er en læser ovre hos Politiken, der skriver, at man nemt kan brænde sig på panden, og at den er alt for tung. Er der nogen, der kan verificere det? Vi har selv en gryde, som ikke er så god, dvs. man nemt brænder sig på håndtagene. Det holder naturligvis ikke – men jeg vil gerne have det bekræftet fra flere, om det også er tilfældet æbleskivepanden. For så skal jeg ikke have den.

Alternativet er selvfølgelig at tage en tur hen i den nærmeste SuperBest (eller Føtex) for at se, om de har et godt tilbud.

Skriv endelig, hvis du har set nogle tilbud her den seneste tid (starten/midten af december. Jeg skal have den så hurtigt som muligt, så der kan komme julehygge på programmet, inden gaverne bliver åbnet :D

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.